FONETSKO-AKUSTIČKE USLUGE I SAVJETOVANJE
SPECIJALIZIRANA TRGOVINA MEDICINSKIM PROIZVODIMA


SLUH Varaždin specijalizirana je prodavaonica medicinskih proizvoda osnovana u lipnju 2014. godine sa sjedištem u zagrebačkoj ulici u centru VaraždinaOvdje smo za Vas da Vam pružimo stručne savjete o vašem sluhu, slušnim pomagalima, zaštiti sluha, rehabilitaciji sluha, a posebni nam je cilj ponuditi samo najbolje za vaš sluh.

Voditelj centra profesorica fonetike Ivančica Borić diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a bogato iskustvo stjeće višegodišnjim radom na poslovima rehabilitacije sluha u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu. Svoje znanje kontinuirano usavršava kroz brojne kongrese, predavanja i simpozije. Bogato znanje o sluhu, stećeno dugogodišnjim radnim i osobnim iskustvom, rado će podijeliti s Vama, pomoći Vam savjetima o mogućnostima koje pružaju slušni aparati kao i savjetima o ispravnom odabiru slušnog pomagala i zaštiti sluha prema ciljanim i specifičnim individualnim potrebama.

Prof. Ivančica Borić sa svojim timom obavlja konzultacije i savjetovanja svakog dana uz prethodnu najavu i dogovor e-mailom ili telefonom.

Za sva pitanja, savjete i dodatne informacije o našim proizvodima i uslugama, slobodno nas kontaktirajte.
  
pozivamo vas da pratite naše web i acebook stranice kako biste na vrijeme saznali detaljnije informacije i novosti o zaštiti i rehabilitaciji sluha