FONETSKO-AKUSTIČKE USLUGE I SAVJETOVANJE
SPECIJALIZIRANA TRGOVINA MEDICINSKIM PROIZVODIMA


o slušnim pomagalima

Slušna pomagala su uređaji koji osobama oštećenog sluha pomažu nadomjestiti gubitak sluha i omogućiti im da što bolje i kvalitetnije čuju. Gubitak sluha nije isti kroz čitav slušni frekvencijski opseg, tipično je veći u područjima viših frekvencija, individualan je i karakterističan za svaku osobu. Stoga se slušno pomagalo odabire, podešava i prilagođava za svaku osobu prema podacima dobivenim pregledom i mjerenjem sluha te individualnim ergonomskim zahtjevima. Slušni uređaj radi na način da ugrađena elektronika zvukove iz okoline primljene pomoću ugrađenog mikrofona pojača, filtrira i obradi te obrađeni zvuk šalje na zvučnik. Slušni uređaji obično sadrže i kontrole za regulaciju razine zvuka ili rješenja kojima korisnik može sam izabrati program ovisno o okruženju u kojem se nalazi. Slušna se pomagala sastoje od mikrofona, elektronike koja vrši digitalizaciju i obradu ulaznog signala pomoću specijaliziranog softvera (npr. detekcija i redukcija mikrofonije, procesiranje govora i šuma u svrhu redukcije neželjenih efekata i pozadinske buke), kontrole jačine zvuka, zvučnika, kućišta i izvora napajanja (baterije).


Ne dopustite da Vas njihova mala veličina zavede...... INTERTON slušna pomagala pružaju vrhunsku kvalitetu zvuka i naprednu tehnologiju u diskretnom paketu. Razgovarajte s prijateljima u ugodnom kafiću, igrajte se s unucima u parku, INTERTON slušna pomagala biti će tamo s Vama pomažući Vam da čujete i razumijete više, učinite više i postanete više nego što ste ikada mogli zamisliti.

slušne aparate tipično dijelimo u četiri skupine ovisno o načinu na koji se apliciraju i nose

• iza uha (BTE)
• u uhu (ITE)
• u slušnom kanalu (ITC)
• kompletno u slušnom kanalu (CIC)

Svaku skupinu uređaja karakteriziraju određene prednosti i nedostaci.

naš će Vas stručni tim rado i kvalitetno informirati i savjetovati o svim mogućnostima, prednostima i nedostacima u odabiru kvalitetnog slušnog pomagala
Slušno pomagalo za svoj rad troši električnu energiju iz baterije. Za Vas smo osigurali najkvalitetnije RAYOVAC PROLINE Advanced baterije po vrlo povoljnim cijenama.

Preuzmite uputstvo za rukovanje baterijama za slušne aparate (PDF)bežični program koji vam omogućava bolje razumijevanje u situacijama kao što su...


  • • gledanje TV-a
  • • konferencije, predavanja
  • • vrijeme provedeno s vašim poslovnim partnerima u velikim grupama kao i velikim obiteljskim okupljanjima


izravni prijenos zvuka na iOS

S Interton slušnim pomagalima možete se izravno povezati s vašim iPhone, iPad ili iPod touch uređajem. To vam omogućuje izravan telefonski poziv, audioknjige i glazbu izravno na slušna pomagala. Ako imate Android smartphone, koristite Phone Clip 2 za usmjeravanje telefonskih poziva, audioknjiga i glazbe na slušna pomagala.